Carne de pui (pulpa sau piept, aripioare)
Oua
Branza de vaci (mai veche)
Faina
Pesmet
Ulei
Sare
Piper
Usturoi
Patrujel


In acest timp, intr-un blender , se maruntesc si
amesteca pesmetul, branza, cativa catei de usturoi si o mana de frunze de patrunjel.
Apoi,
carnea condimentata se da prin faina, ou si, la sfarsit, prin amestecul de
pesmet si branza. Se prajeste in baie de ulei incins.
Fata de snitelul obisnuit, amestecul de pesmet, branza,
usturoi si patrunjel formeaza o crusta foarte gustoasa. Eu folosesc aceast amestec si la rulouri de carne, si la snitele obisnuite, si la ciuperci, vinete
sau dovlecei pane. Restul combinatiilor le las in seama voastra. Astept si alte
idei sau propuneri. Si pareri dupa ce gatiti aceasta reteta. Incercati !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu