
Piept de pui sau muschi de vita
Carnati subtiri (picanti)
Cascaval
Oua
Sare
Piper
Faina
Pesmet
Pentru aceasta reteta se pot folosi mai multe tipuri de
carne : piept de pui, pulpa de pui dezosata, muschi sau pulpa de vita, piept de
curcan si, chiar, vanat, dar acesta trebuie pregatit ceva mai altfel. Sa
revenim la pulpa de vita . Se taie felii, acestea se bat pana se subtiaza si se condimenteaza cu sare
si piper. Dupa gust si posibilitati, se mai poate adauga boia, putin cimbru.
Daca carnatii nu sunt picanti, mai putem folosi si curry. Carnea de vita, dupa
ce a fost condimentata, se lasa o ora, cel putin, la frigider ca sa ia gustul
condimentelor si sa se fragezeasca. Cand sunt gata, peste feliile de carne se
asaza felii de cascaval si bucati de carnati. Se ruleaza totul ,se strange la
capete si, de preferat, ar trebui bagate inca o ora la frigider.Apoi, se dau
prin faina, ou si pesmet, ca orice snitel.
Se prajesc in ulei incins foarte bine. Daca este baie de
ulei, lasam rulourile pana se rumenesc. Daca le prajim in tigaie, lasam focul
mai incet ca sa nu se arda, dar sa se faca si in interior.

Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu