joi, 20 septembrie 2012

Rulouri cu carnati si cascaval (Un altfel de cordon bleu )

Piept de pui sau muschi de vita
Carnati subtiri (picanti)
Cascaval
Oua
Sare
Piper
Faina
Pesmet

Pentru aceasta reteta se pot folosi mai multe tipuri de carne : piept de pui, pulpa de pui dezosata, muschi sau pulpa de vita, piept de curcan si, chiar, vanat, dar acesta trebuie pregatit ceva mai altfel. Sa revenim la pulpa de vita . Se taie felii, acestea se bat  pana se subtiaza si se condimenteaza cu sare si piper. Dupa gust si posibilitati, se mai poate adauga boia, putin cimbru. Daca carnatii nu sunt picanti, mai putem folosi si curry. Carnea de vita, dupa ce a fost condimentata, se lasa o ora, cel putin, la frigider ca sa ia gustul condimentelor si sa se fragezeasca. Cand sunt gata, peste feliile de carne se asaza felii de cascaval si bucati de carnati. Se ruleaza totul ,se strange la capete si, de preferat, ar trebui bagate inca o ora la frigider.Apoi, se dau prin faina, ou si pesmet, ca orice snitel.Se prajesc in ulei incins foarte bine. Daca este baie de ulei, lasam rulourile pana se rumenesc. Daca le prajim in tigaie, lasam focul mai incet ca sa nu se arda, dar sa se faca si in interior.










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu